Besøkshelg

Flenstad Gård A/S

Flenstad Gård A/S er en del av gården Flenstad øvre i Åfjord kommune (Trøndelag). Her har vi ulike dyr som sau, katt, hund, hest, høner og haner. Gården ligger idyllisk til på Flenstad i Sørdalen, omkranset av skog og fjell, dyrkamark og levende gårder. Sørdalselva renner like ved gården og den gir både fiskemuligheter og bademuligheter i elva og også i Lisjvatnet noen km lengre ned i dalen.

Målgrupper

Vi tilbyr besøkshelger i grupper med andre barn, flere helger per mnd. Idealalder er mellom 8 og 18 år, men vi tar også i mot både yngre og eldre dersom tilbudet vårt passer brukeren godt. Vårt tilbud er rettet mot kommuner og barnevernstjenesten, men er også godt egnet for andre barn der heimene kan kjøpe tilbudet direkte av oss.

VARME OMGIVELSER - LEKNE VOKSNE - MESTRING - OPPLEVELSER - SOSIAL UTVIKLING

Fellesaktiviteter

Foruten helger, tilbyr vi også tiltak med eller uten overnatting midt i uka, samt i skoleferier. Deltagerne på slike tilbud deltar på fellesaktiviteter tilpasset årstiden sammen med andre barn og ungdommer. Dette kan være aking eller fisking, masse brettspill og kortspill, klatring, film og sosialt på kveldene, bading i innsjø eller badestamp, deltagelse i gårdsarbeid, turer og opplevelser i skog og mark.

Flenstad Gård A/S

Flenstad Gård A/S er en del av gården Flenstad øvre i Åfjord kommune (Trøndelag). Her har vi ulike dyr som sau, katt, hund, hest, høner og haner.

Gården ligger idyllisk til på Flenstad i Sørdalen, omkranset av skog og fjell, dyrkamark og levende gårder.

Sørdalselva renner like ved gården og den gir både fiskemuligheter og bademuligheter i elva og også i Lisjvatnet noen km lengre ned i dalen.

Målgrupper

Vi tilbyr besøkshelger i grupper med andre barn, flere helger per mnd. Idealalder er mellom 8 og 18 år, men vi tar også i mot både yngre og eldre dersom tilbudet vårt passer brukeren godt.

Vårt tilbud er rettet mot kommuner og barnevernstjenesten, men er også godt egnet for andre barn der heimene kan kjøpe tilbudet direkte av oss.

VARME OMGIVELSER - LEKNE VOKSNE - MESTRING - OPPLEVELSER - SOSIAL UTVIKLING

Fellesaktiviteter

Foruten helger, tilbyr vi også tiltak med eller uten overnatting midt i uka, samt i skoleferier. Deltagerne på slike tilbud deltar på fellesaktiviteter tilpasset årstiden sammen med andre barn og ungdommer.

Dette kan være aking eller fisking, masse brettspill og kortspill, klatring, film og sosialt på kveldene, bading i innsjø eller badestamp, deltagelse i gårdsarbeid, turer og opplevelser i skog og mark.